Rudraksha és drágakőterápia

Rudraksha karkötő kövekkel

Rudraksha karkötő kövekkel

Az ősi védikus írások szerint, a rudrakshák és drágakövek megfelelő megértéssel összeállított kombinációinak viselői előtt új kapuk nyílnak meg az életben, mind az egészség, a hivatás, a szerelem, a bőség és a felemelkedés területén. Bár régóta alkalmazzák őket a keleti tudás őrzői, a tágabb köztudat számára még felfedezetlen területnek számít. A hagyományok szerint, csak a kiválasztottak privilégiuma volt a rudrakshák és kövek hatásainak és használatának pontos ismerete, és ez a tudás generációról generációra, családokon belül öröklődött. Manapság, talán mert oly nagy szükség van minden olyan eszközre, mely az ember szenvedésein és tudatlanságának sötét terhein enyhít, bizonyos források elérhetővé váltak a világ számára, hogy ennek az értékes és hatékony terápiának az előnyét mindenki élvezhesse.

Rudraksha nyaklánc

Rudraksha nyaklánc

A rudrakshák és ásványok élő erőkkel bírnak, melyek képesek megváltoztatni egy ember életet. Képesek megváltoztatni érzelmeket, körülményeket és a bolygóenergiák hatásait a viselőjének előnyére. Aktívan dolgoznak a csakrákon, ami a személyes transzformáció alapja, így a szenvedés, akadályozottság és zavartság állapotaiból a szeretet, siker és boldogság tapasztalásába érkezhetünk.

A terápia legnagyobb ajándéka, hogy elegendő, hogy nyitottak vagyunk a pozitív változásra és új életszemlélet kialakulására ahhoz, hogy a személyre szabott kezelés hatékonysága tapasztalható legyen. Egész egyszerűen csak hordanunk szükséges, és haladva életünk természetes ritmusával és szembenézve az elénk hozott kihívásokkal, annak összes területén pozitív változást kezdünk tapasztalni.

Rudraksha karkötő gumipánttal

Rudraksha karkötő gumipánttal

Megfelelő rudraksha és/vagy drágakő kombináció kiválasztásakor figyelembe kell venni az egyén jelenbeli kihívásait, esetleges problémáit és fel kell tárni a gyökérokokat, a csakrák állapotát, az alkati adottságokat és a vágyakat. Amellett, hogy a korábbi szempontok alapján megfelelő kombináció kerül kiválasztásra, létfontosságú annak megfelelő viselési módja is. A viselés megkezdését követő első héten belül a pozitív változások már tapasztalhatóak, azonban a teljes és mély transzformáció, az egyéntől függően, hónapok múltán érik be.

A terápia tapasztalható sikereket hoz mindenki számára bármilyen területen, legyen az az üzleti élet, a hivatás, szerelem, tanulás, spirituális fejlődés vagy az emberi kapcsolatok. Emellett rendkívül hatékony természetes gyógymód bármilyen egészségi probléma esetén, mely a betegség forrását oldja fel, mély és maradandó gyógyulást eredményezve. Segít szabályozni a vérnyomást, kezeli a bőrproblémákat, allergiákat, hátfájást, fejfájást, cukorbetegséget, szív- és érrendszeri betegségeket, emésztési zavarokat, ízületi problémákat, migréneket, daganatos megbetegedéseket, pszichiátriai eseteket, megkönnyebbülést hoz a stressz, depresszió, fóbiák, alvási zavarok, mentális betegségek és egyéb problémák esetében is. Vezeti viselőjét az egészség és az önmegvalósítás útján a félelem nélküli, szabad és teljes élet minőségébe.

 

Jelentkezz Te is teljeskörű felmérésre és kapj személyre szabott rudraksha- és/vagy drágakőterápia ajánlást, és tapasztald meg a felemelkedést az életminőség egy új szintjére! A részleteket a Személyes konzultáció menüpont alatt megtalálod.

 

error:

Pin It on Pinterest