Személyes konzultáció

Ha szeretnéd az életed minőségét egy magasabb szintre emelni, szeretnél növekedni és fejlődni, és sikerekben gyarapodni az életed bármely területén, vagy bármilyen testi, lelki, érzelmi vagy mentális kihívással állsz szemben és szeretnél gyökeres és maradandó gyógyulást és felszabadulást, akkor a legjobb helyen jársz.

Megtapasztalhatod a megkönnyebülést és élheted azt az életet, amelyet valóban szeretnél. Ehhez találsz itt személyre szabott segítséget, hogy elindulhass a vágyott irányba és kézzelfogható pozitív változásokat tapasztalhass rövid és hosszú távon egyaránt.

Jelentkezz személyes konzultációra, melyben egy teljeskörű Aura- és Csakraanalízis, Ájurvédikus alkati felmérés, Asztrológiai és bolygóenergetikai hatások feltárása, és a kérdéses területek megvitatása által feltérképezzük a jelenlegi állapotodat, hogy mely csakrák igényelnek harmonizálást, megerősítést, és hogy mi az a belső irány, melyet követve megkönnyebülést, gyógyulást és fejlődést tapasztalhatsz. Mindezek alapján Rudraksha és Drágakő kombináció kerül ajánlásra, melyek segítenek az életedben felmerülő belső és külső problémák feloldásában és segítenek elérni a vágyott egészség, boldogság és sikeresség állapotát, illetve az azokban való folyamatos növekedést és kibontakozást. A személyre szóló rudraksháiddal erőt, támogatást és inspirációt kapsz a személyes vágyaid megvalósításához.

Az aura és csakra felmérés, elemzés és megfelelő rudrakshák és drágakövek megállapításának és ajánlásának díja e-mailes konzultáció keretében 7 900 Ft.

Lehetőséged van felhasználni a rudrakshák, ásványok és yantrák erejét élettered harmonizálására is, létrehozva a tökéletes és támogató légkört otthonodban vagy munkahelyeden. Jelentkezz vasztu konzultációra és segítünk kihozni a maximumot életteredből, hogy az feltöltő, gyógyító, biztonságos és gyarapodást, növekedést hozó lehessen számodra. A vasztu térrendezés segítségével egyensúlyba hozzuk az öt természeti elemet, az égtájakat, a bolygóenergiákat és a csakrák minőségeit ingatlanodban, így elhárítva az életterüleiden tapasztalható akadályokat és megindítva az energiaáramlást, hogy mindent átható teljességben és bőségben haladhass utadon.

A helyiség felméréséhez alaprajz és annak tájolása szükséges. A tanácsadás illetve a megfelelő térenergetikai korrekciós megoldások és eszközök megállapításának és ajánlásának díja 19 800 Ft. A kiválasztott szolgáltatásra való jelentkezés leadása és díjának kiegyenlítése után, e-mailben értesítést küldünk és kezdetét veszi a felmérés.

Rudraksha és drágakő ajánlás csomag tartalma:

  • Teljeskörű On-line felmérés
  • Személyre szabott csakraterápiás rudraksha és/vagy drágakőkombináció ajánlása

A vasztu konzultáció csomag tartalma:

  • Helyiség alaprajzának felmérése
  • Egyedi rudraksha, ásvány, yantra és egyéb térharmonizáló vasztu megoldások ajánlása

Készen állsz a pozitív változásra?

Kérd személyes kombináció ajánlásodat és tapasztald meg a támogatás és haladás áldásait életedben!

Az ajánlott rudraksha és drágakő kombinációkat, illetve vasztu termékeket a világ első számú, autentikus és magas minőségű rudrakshákat forgalmazó indiai központú üzletünk webáruházából lehet megvásárolni. Minden megvásárolt termék eredetiségét, hitelességét és magas minőségét, a mellékelt tanúsítványok biztosítják. A számos díj elnyerése, a nemzetközi ISO 9001:2008 tanúsítvány, a többtízéves tapasztalat, a többszázezres nagyságrendű elégedett vevői kör és a személyes tapasztalatunk biztosítja, hogy a rudrakshák, drágakövek és ásványok legmegbízhatóbb forrásának tekinthessük és bárkinek szeretettel és bizalommal ajánlhassuk.

Az összes rudraksha, drágakő, yantra és minden egyéb termék a védikus előírásoknak megfelelő felavatási és energetizálási folyamatban részesül.

error:

Pin It on Pinterest