” Az, aki vagy, Isten ajándéka neked. Az, akivé válhatsz, a te ajándékod Istennek. “

Dan Millman

Rudramag felület kiindulópontként szolgál mindenki számára, aki egészségesebb, teljesebb és boldogabb életet szeretne élni és egy magasabb megértéssel és öntudatossággal szeretne kapcsolódni a belső és mély igazságainak a kutatása, felvállalása és követése által. Ennek leghatákonyabb módja a test-szellem-lélek egységének megértéséből kiindulva tenni kibontakozásunkért az önismeret útján haladva. Az oldal és az azon keresztül elérhető tudás és eszközök ebben a szellemiségben és ennek támogatásáért született meg.

A Rudramag születése 

Az utam 2010 körül kezdődött, amikor a létezés legalapvetőbb kérdései és valamiféle tapasztalati megértés keresése váltak az életem fókuszává.  A jóga útján haladva, a rudrakshákkal 2015-ben találkoztam először, amikor megtapasztalhattam a pozitív hatásait mentális és energetikai szinteken is. Úgy éreztem, szeretném megosztani a rudrakshák használata és tanulmányozása által szerzett ismereteket, így létrejött ez az oldal, melynek célja összefoglalni a keleti tanításokban található leírások és az én, rudrakshákkal történő személyes utazásom alatt szerzett tapasztalatok egyfajta kiegyensúlyozott összegzését. – Tamás

 

Az oldalon található információ, megállapítások és következtetések a személyes tapasztalatok és a több, mint húszezres nagyságrendű visszajelzések alapján került megosztásra. Az oldalon található információ nem helyettesíti az orvosi szakvélemény és kezelés semmilyen formáját, azonban a mai napig elérhető leggyorsabb és leghatékonyabb alternatív terápiaként kiegészítheti azt.

error:

Pin It on Pinterest