A Vasztu térrendezés óta érezhetően stabilabb a lakás energiája. Azért is volt fontos, mert jógastúdióként üzemel, így sok ember megfordul itt. Még néhány berendezési tárgy hiányzik, de már így is áldás hazatérni. Hálásan köszönöm, és mindenkinek ajánlom teljes szívből ❤️?

Bágyi András Mahesh

Jógi, Hangterapeuta

Szeretem, ha velem vannak. Jó érzés, hogy támogatnak az utamon. Mióta az életem részei, elegendő hitet adok és kapok az Élettől, hogy valóra váltsam Magamat. A „rudik” számomra barátok és útitársak:) Köszönöm.

Körmöczi-Kriván Péter

Író, Előadó

Drága Tamás!

A Rudrakshákat nagyon megszerettem, velem vannak napjaim nagy részében. Nagyon érdekes dolog történt, mert majdnem 1 hónapig nem tudtam hordani Őket, ugyanis megpróbáltam egy olyan sportot, ami igazából nem is az én vágyam, hanem annak az életemnek a szereplőié, amit épp engedek el. Ennek az lett a következménye, hogy a karomnak pont azon a teljes felületén sérültem, ahol a Rudrakshákat hordom. A fájdalom miatt egyáltalán nem tudtam viselni. Ebből sok megértés született. Többek közt: amitől búcsúzom, annak ne adjak újra teret, és ami nem az én vágyam, azt ne kövessem, ha nem tudom szívből tenni. Amióta újra hordom a Rudrakshákat, azóta valahogy bátrabban járom szívem útját. Kezdek visszaérkezni-megérkezni saját szíverőmhöz. Kívül zajló életem most sem könnyebb, sőt egyre nagyobb kihívások elé állít a sors, de mostanában van egyfajta belső béke bennem, ami harmóniát teremt belső teremben.

Szeretettel ölellek, és kívánok rengeteg szépséget további utadon!

Szörényi Viktória

Táncterapeuta

Mit nyújtott nekem a Rudraksha terápia?

Amikor találkoztam a lehetőséggel, kíváncsiság volt bennem, ami a későbbiekben átment egy mélyebb érzésbe. Ahhoz tudom hasonlítani, mint amikor egy imádkozó ember energetikai köteléket érez a rózsafüzérével, és eggyé válik vele. A döntés hogy nekem szükségem van a Rudraksha terápiára, egy pillant műve volt. Nem agyaltam rajta órákig, az egyeztetések is olyan egyszerűen zajlottak, és flottul ment minden az ékszerek megérkezéséig, hogy semmi kétségem nem volt, és azóta sincs bennem. A csakrák tisztításának, harmonizálásának számos technikáit ismerem, használom is, viszont nem mindig van időm arra, hogy bármelyik technikával napi szinten dolgozzak magamon. A rohanó világunkban nagy segítséget hozott a Rudraksha láncom és karkötőm, ami fizikai gyógyításomat, a csakráim rendezését, számomra érezhetően megnyilvánította, már az első napokban is.

Védelmet, erőt és energetikai tisztaságot biztosít számomra a terápia, mely hatására a figyelmem az igaz értékekre, és annak megbecsülésére tevődik. A legnagyobb érték a szeretet, ami érzés akkor jöhet el, ha megtanulom saját magamat is szeretni. Pont az a védelem, erő, és energetikai tisztaság, amit a terápia nyújt nekem, ad egyúttal útmutatót megélni a szeretetet, a saját világomban, és ad megoldásokat az életem kihívásaiban e belső megélések útján.

Tamás, köszönöm a lehetőséget, a gyógyító beszélgetéseket, tanácsokat.

Remélem nagyon sok emberhez el tudod juttatni a Rudraksha terápiának értékeit.

Áldás legyen munkáidon!

Vajay Zsuzsanna

Masszázsterapeuta

Nagyon szeretem viselni a rudraksámat! Lelke van, jelenléte van. Olyan, mintha lenne mellettem egy jó barát, aki jelenlétével folyamatosan támogat. Nem csinál semmit, csak azt mondja: „itt vagyok Melletted, minden rendben van.” Ez néha mindennél többet jelent!
Nem sokkal azután, hogy elkezdtem hordani, rájöttem egy nagyon fontos dologra: megfeledkeztem az álmaimról! Hihetetlen erővel tört fel bennem a vágy, hogy újra megtaláljam őket és ez azóta történik is, nap, mint nap. Valahogy mindig úgy rendezi az élet, hogy nem tudok megfeledkezni róluk.
Sokkal földeltebbnek, nyugodtabbnak érzem magam, amióta viselem, jobban figyelek magamra, sokkal mélyebb és meghittebb a kapcsolatom magammal. Úgy érzem, segít megtalálni a biztonságérzetet önmagamban. Köszönet érte!
Kormos Éva Pavanjeet Kaur

Kundalini jóga oktató

Amellett, hogy gyönyörű kivitelezésű ékszerek amit szívesen hord az ember, végre tudatosan azt választhatjuk ami nekünk segít és gyógyír a problémáinkra. Amikor eldöntöttem, hogy elindulok ezen az úton felkészültem arra is, hogy beindul a tisztulás folyamata. Az első rudraksháim betegség formájában felhozták az évtizedes kondiciókat, ami jelentős változást eredményezett a kapcsolataimban és tudatosult az az irány amit követnem kell. Fizikálisan az ingadozó vérnyomás problémám is megoldódni látszik. Imádom a zafír köves ezüst gyűrűm, segíti az önkifejeződést és bátorságot ad hallatni a hangomat, amit a körülöttem lévők hitelesen tükröznek.
Köszönöm neked mindazt a segítséget amit eddig kaptam és továbbra fogok kapni.
Hajnal

Gazdasági vezető

Kedves Tamás,

Először is meg szeretném köszönni a velem megosztott ősi tudást és törődést, aminek eredményeképpen megtapasztalhattam e kis magvak rezgéseinek nagy átalakító erejét. Viselése érzékelhető változást hozott emberi kapcsolataim alakulásában. A különböző élethelyzetekből adódó érzelmektől fűtött reakcióimat felváltották a tisztánlátásból származó válaszok, amelyek nagymértékben megváltoztatták az érintett személyek hozzám való viszonyulását. Tevékenységem eredményessége nagymértékben az emberi kapcsolatok kezelésével is szorosan összefügg, ezért ezen a téren nagyon pozitív változást tapasztaltam.

Azt kívánom, hogy minél több emberhez sikerüljön eljuttatnod a felhalmozott tudásod és tapasztalatod, amire mindnyájunknak, nagyon nagy szüksége van, mivel mindennapi életvitelünk veszélyesen eltávolodott alapvető természetünktől.

Csaba

error:

Pin It on Pinterest