Gyógyító kövek és ásványok

Ametiszt ezüst gyűrűben

Ametiszt ezüst gyűrűben

Manapság, az ásványokkal és drágakövekkel történő kezelés szélesebb körökben elterjedt. A kristályok és drága-, féldrágakövek magas gyógyítóenergiával rendelkeznek, amit bárki megtapasztalhat, ha megfelelő tisztaságú, természetes és kezeletlen követ használ a megfelelő ideig és a megfelelő módon.

Az emberi testben minden csakra egy adott szín rezgési frekvenciájával van összehangolva. Amikor egy a szín kapcsolatba kerül az adott csakrával, elkezd hatni rá és megerősíti azt. Ha egy csakra nincs egyensúlyban, túl gyorsan vagy túl lassan forog, elveszti a képességét, hogy felvegye az adott színtartomány energiáját a természetes fényből, a ruhák, a környezet vagy az étel színéből.

Ezüst karkötő különböző kövekkel

Ezüst karkötő különböző kövekkel

A megfelelő drágakövek és ásványok elnyelik a kozmikus sugárzást és egy adott színspektrumon sugároznak, így megfelelő kő, megfelelő helyen, elegendő ideig viselve, megtisztítja, kiegyensúlyozza, feltölti, megerősíti és egyensúlyban tartja a szóban forgó csakrát, így harmonizálódik az érzelmi, mentális és végül a fizikai működés és visszaáll a szervezet a természetes, egészséges állapotába. Ennek következtében az egyén felszabadul a problémáinak tapasztalt terhek alól és megnyílik a tudata az élet lényegesebb és finomabb igazságainak megértésére és a lelki fejlődésre.

Lapis Lazuli karkötő

Lapis Lazuli karkötő

Míg a kövek színtartománybeli sugárzása több energiával látja el az adott csakrát a rudrakshákhoz képest, azok is rendelkeznek a mukhiktól függő megfelelő színenergiával, és a hatásukat tekintve mélyebb és alaposabb tisztulást és felszabadulást hoznak egyéb tulajdonságaik miatt, a további fiziológiai gyógyító hatásaik mellett. A kövek emellett a leghatékonyabb eszközök a negatív bolygóhatások semlegesítésére, és a pozitív hatások felerősítésére. Ez szervesen befolyásolja életünk alakulásának fonalát, és gördülékenyebbé varázsolja a céljaink felé vezető utunkat.

A drágakövek, féldrágakövek vagy ásványok és rudrakshák együttes használata korábban nem ismert egészség, teljesség és boldogság állapotainak megtapasztalásához segíti viselőjüket.

error:

Pin It on Pinterest